Keranjang Pertanyaan

Slide
Penandaan Laser

Penandaan laser, proses penandaan kekal yang menggunakan pancaran laser berkuasa rendah untuk menukar sifat bahan, sesuai untuk kod bar, kod UID, kod QR, logo dan keperluan pengenalan lain.

Slide
Tag Keselamatan Kunci Keluar

Tag keselamatan kunci keluar, juga dikenali sebagai tanda dan label LOTO, mengingatkan pekerja supaya mengikut prosedur kunci keluar dan tag keluar semasa menservis peralatan, dan membantu mencegah kecederaan.

Slide
Tanda-Tanda

Daripada papan tanda jalan dan pengangkutan ke papan tanda di tempat kerja, Million komited untuk memberikan anda produk pengenalan kualiti terbaik.

PlayPause
previous arrow
next arrow

Ukiran, Etching Kimia, Fabrikasi dan Penyelesaian Percetakan

Produk Tersuai

Pusingan Pantas

Kualiti Premium

100% Boleh Dipercayai

Akses 24 Jam

Dapatkan Bantuan Segera

Siapa Kami

Nama Million merupakan perkataan yang diterjemahkan secara kasar daripada perkataan-perkataan ini. Perkataan-perkataan yang meyakinkan ini ternyata di dalam produk yang kami buat dan cara kami mengendalikan diri di kalangan pelanggan, pembekal serta rakan sekerja kami.

Million telah berkembang dengan ketara selama bertahun-tahun. Pada hari ini, kami merupakan pengilang bersepadu dan penyedia perkhidmatan penanda bahagian menyeluruh yang terkemuka di Singapura.

As an integrated manufacturer and a total part marking and traceability service provider, we offer reasonably priced solutions in product, facility and safety identification products, plastic fabrication and custom part marking and traceability under one roof. Besides price, other benefits are improved workplace organization, smoother process flows, better quality control management, and continuous employee- skill training among others.

Million Advertising and Silkscreen

Apa Yang Kami Lakukan

Million sentiasa memperluaskan rangkaian produknya. Sama ada anda memerlukan label biasa atau pemasangan pelbagai komponen yang kompleks, kemudahan pembuatan bersepadu kami menawarkan jawapan yang berkualiti kepada soalan-soalan anda.

Produk Pilihan

Testimoni Pelanggan

ms_MYBahasa Melayu
Scroll to Top

Digital Content & Devices