Slide http://million.spicesacademy.com/shop/tags/laser-marking/ Slide Lockout Tags This is dummy copy. It has been placed here solely to demonstrate the look and feel of finished, typeset text. These words are here to provide the reader with a basic impression of how actual text will appear in its final presentation. Baca Lebih Lanjut LIHAT BUTIRAN Slide Signs This is dummy copy. It has been placed here solely to demonstrate the look and feel of finished, typeset text. These words are here to provide the reader with a basic impression of how actual text will appear in its final presentation. Baca Lebih Lanjut LIHAT BUTIRAN

Ukiran, etching kimia, Fabrikasi dan Penyelesaian Percetakan

Siapa kami

Nama Million merupakan perkataan yang diterjemahkan secara kasar daripada perkataan-perkataan ini. Perkataan-perkataan yang meyakinkan ini ternyata di dalam produk yang kami buat dan cara kami mengendalikan diri di kalangan pelanggan, pembekal serta rakan sekerja kami.

Million telah berkembang dengan ketara selama bertahun-tahun. Pada hari ini, kami merupakan pengilang bersepadu dan penyedia perkhidmatan penanda bahagian menyeluruh yang terkemuka di Singapura. Kami menawarkan penyelesaian dengan harga berpatutan dalam produk, kemudahan dan produk pengenalpastian keselamatan, fabrikasi plastik dan bahagian penanda khusus serta perkhidmatan kebolehkesanan di bawah satu bumbung. Selain harga, faedah lain adalah organisasi tempat kerja yang lebih baik, aliran proses yang lebih lancar, pengurusan kawalan kualiti yang lebih baik, dan latihan kemahiran pekerja yang berterusan.

Apa yang kami lakukan

Million sentiasa memperluaskan rangkaian produknya. Sama ada anda memerlukan label biasa atau pemasangan pelbagai komponen yang kompleks, kemudahan pembuatan bersepadu kami menawarkan jawapan yang berkualiti kepada soalan-soalan anda.

[ultimate_spacer height=”5″ height_on_tabs=”2″ height_on_tabs_portrait=”2″ height_on_mob_landscape=”2″ height_on_mob=”2″]

Testimoni Pelanggan