Keranjang Pertanyaan

Siapa Kami

silk screen company

Our founders, Mr Chong Yuke Wan and Madam Hong Ah May started their silk screen printing company in 1979 at an unassuming workshop nestled at 21 Cuff Road, Singapore, an island nation located just off the southern tip of Peninsular Malaysia in Southeast Asia. They were determined people whose primarily motivation was a desire to earn a decent living.

Seiring dengan falsafah hidup mereka, mereka membaptiskan syarikat mereka, ‘Million’. 美 bermaksud cantik dan ‘然’ bermaksud semula jadi dalam bahasa Mandarin. Nama Million merupakan perkataan yang diterjemahkan secara kasar daripada perkataan-perkataan ini. Perkataan-perkataan yang meyakinkan ini ternyata di dalam produk yang kami buat dan cara kami mengendalikan diri di kalangan pelanggan, pembekal serta rakan sekerja kami.

Million telah berkembang dengan ketara selama bertahun-tahun. Pada hari ini, kami merupakan pengilang bersepadu dan penyedia perkhidmatan penanda bahagian menyeluruh yang terkemuka di Singapura. Kami menawarkan penyelesaian dengan harga berpatutan dalam produk, kemudahan dan produk pengenalpastian keselamatan, fabrikasi plastik dan bahagian penanda khusus serta perkhidmatan kebolehkesanan di bawah satu bumbung. Selain harga, faedah lain adalah organisasi tempat kerja yang lebih baik, aliran proses yang lebih lancar, pengurusan kawalan kualiti yang lebih baik, dan latihan kemahiran pekerja yang berterusan.

About Million Advertising
The Specialty Graphic Imaging Association (SGIA)

Untuk memperbaiki dan berkembang dalam pasaran global hari ini, kami sentiasa berusaha untuk meningkatkan amalan syarikat kami, meluaskan dan meningkatkan rangkaian produk dan perkhidmatan yang sedia ada. Kami merupakan ahli Persatuan Pengimejan Grafis Khas The Specialty Graphic Imaging Association (singkatan SGIA). Dengan pegangan yang teguh pada kepercayaan dan amalan ini, kami memastikan bahawa anda, pelanggan kami yang berharga, akan menerima produk dan perkhidmatan berkualiti yang terbaik pada setiap masa.

.

SGIA adalah persatuan yang proaktif dan bergerak dengan laju yang menyokong pemimpin masyarakat percetakan digital & skrin. “Pengimejan khusus” terdiri daripada pengimejan digital, percetakan saring/Cetak Saring dan banyak teknologi pengimejan lain yang digunakan oleh ahli SGIA, termasuklah cara lain yang akan dibuat pada masa akan datang. Ini adalah proses pengimejan dan teknologi yang digunakan untuk menghasilkan produk baru dan untuk meningkatkan produk yang sedia ada termasuklah paparan pembelian, elektronik bercetak, suis membran, papan tanda, iklan, pakaian, bekas dan kenderaan.

Banners Singapore manufacturer

Nilai dan Visi ‘Juta’ Kami

Nilai teras Million menentukan apa yang akan dipertahankan oleh syarikat dan orangnya pada setiap setiap masa, tidak kira apa perubahan yang berlaku pada struktur dalaman, kepimpinan dan keadaan pasaran. Ianya membentuk prinsip asas yang membimbing keputusan kumpulan dan keputusan tunggal, strategi dan tindakan kita.

Visi kami adalah untuk menjadi penyedia penyelesaian terkemuka dalam:

  1. Produk, kemudahan dan pengenalpastian keselamatan
  2. Fabrikasi plastik
  3. Bahagian penanda dan kebolehkesanan khas

Lanya merupakan prinsip yang kami pegang. Ia memberikan pemahaman tentang apa yang kami lakukan dalam pasaran, dengan pelanggan dan pembekal kita, dan dari perspektif kepimpinan, bagaimana cara kita ingin mencapainya.

Untuk mencapai visi ini, kami mengenal pasti 4 kawasan untuk maju. Ianya adalah:

  1. Perkembangan
  2. Kecemerlangan operasi
  3. Kestabilan kewangan dan
  4. Pengongsian kepimpinan

Kami kekal tekad untuk mencapai matlamat ini.

360° Virtual Tour: Office and Workshop

Welcome to Million!

Join us on an immersive facilities virtual tour to find out more about our facilities, including the showroom, office and the whole production environment! Click here to view the virtual tour.

If you have a need to custom-build trophies, plaques or awards, please contact us for a tour now.

Team Million

Temui Pasukan Million, dengarkan nilai kami, fahami falsafah kami. Tonton video di sini. (Tempoh: 3.18 minit)

ms_MYBahasa Melayu

Digital Content & Devices